top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Muutostarina - Henna, liikunnaniloa arkeen

Taustatiedot:

Helsinkiläinen sairaanhoitajaopiskelija, joka halusi lisätä liikkunnan määrää. Ikä: 19 vuotta Ammatti: Lähihoitaja/sairaanhoitajaopiskelija

Liikuntatausta: Ratsastus, suunnistus, kuntosalilla käynti (epäsäännöllistä)

Valmennusjakson pituus: 3kk Tavoitteet: Henkinen: Ylpeä omasta vartalosta/kunnosta, liikunnasta nauttiminen Fyysinen: Työssä jaksaminen Konkreettisin tavoite: Muutama kilo pois, vatsalihasten vahvistuminen, se että jaksaa juosta pidempiä matkoja. Leuan veto, kiinteytyminen ylipäätään.

Kuvituskuva

Omat haasteet ennen valmennusjakson alkamista? Mitkä asiat olivat huonosti/vaikeita?

"Ruokarytmini oli aivan hukassa, herkuttelin paljon makeisilla ja työpäivisin syönti oli vähäistä." "Multa puuttui säännöllinen liikunta, sekä tein vääriä liikkeitä kuntosalilla". Ratkaisun hetki, kun asiat muuttui, miksi ne muuttui, mitä tapahtui? Miksi otit yhteyttä Personal traineriin?

"Olin pitkään halunnut PT:n, koska omalla treenamisellani ei näkyviä tuloksia tullut. Olin myös ns. ”päästänyt” itseni huonoon kuntoon ja halusin takaisin muutamaa kiloa kevyemmäksi. Halusin liikunnan takaisin elämääni kunnolla, ilman apua se tuntui vaikealta". Miksi valitsit Saran tähän tehtävään?

"Mielestäni Sara vaikutti nettisivujen kautta hyvältä Pt:ltä ja ensi tapaamisella tiesin heti että hänen kanssaan haluan ruveta tekemään töitä kohti elämäntapa muutosta. Vertailin myös paljon muiden pt:n palveluita, mutta mielestäni Saralla oli kattavimmat paketit." Mikä sinusta oli hyvää valmennuksessa?

"Sara aina huomioi minun toiveeni treeneihin ja joka treeni kerta oli jotain erilaista. Hän tiesi juuri ne liikkeet jotka auttavat minun ns. ”ongelma alueihin”. Saran kanssa on luontevaa olla ja hän on todella asiantunteva. Saran kanssa pystyi myös keskustelemaan ihan mistä vaan ja hän kannusti minua jaksamaan huonoinakin päivinä." Mitkä asiat tuntuivat sinusta haasteellisilta valmennusjakson aikana? Millaisia alamäkiä tuli?

"Ruokarytmin pitäminen oli todella haastavaa vuorotyön vuoksi. Olin ymmärtänyt kuinka tärkeätä se on, mutta sopivat tauot ja välit oli haasteellista löytää. Tämä sama ongelma tosin on varmasti monilla aloilla."

"Välillä väsymys painoi koulun ja työn takia, joten salilla käyminen oli toisinaan raskasta. Silloin palauttavat päivät tulivat todella tarpeeseen."

Mitä negatiivista tai kehitettävää sinusta valmennuksessani olisi?

"Minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa Sarasta. Kaikki asiat ovat sujuneet mutkattomasti ja olen aina saanut apua kysymyksiini."

Kuvituskuva

Sinun terveisiä muille/tuleville asiakkaille?

"Voin suositella lämpimästi Saraa, näin lyhyessä ajassa minkä ehdin Saran kanssa treenata on tullut jo tuloksia!! Tästä on hyvä jatkaa kohti tavoitteita!" Henna

Autan valmennuksellani tavallisia ihmisiä arkisten haasteiden kanssa. Ei tarvitse olla fitnesskisaaja tai voimanostaja tarvitakseen valmentajaa.

Moni kamppailee samojen ongelmien kanssa, eikä ole ollenkaan mitään hävettävää, kun pyytää apua niihin. Hennan haastattelu kertoo kuinka arkisten kamppailujen kanssa taisteleminen tulee helpommaksi kun tukena on ammattitaitoinen valmentaja.

Haluaisitko sinäkin liittyä onnistujien joukkoon? Kurkkaa täältä syksyllä alkava ryhmävalmennukseni ja löydä hyvinvoivampi arki!

Much Love

Sara

bottom of page