top of page

 

Kirja toimii polkuna ja motivaattorina omien unelmien tavoittelemiselle, kokemistasi menneisyyden tuskistasi huolimatta. Kirja auttaa sinua itsetutkiskelussa ja omien ajatusmalliesi kyseenalaistamisessa, tähdäten sinun omaan henkilökohtaiseen henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin.

Kirjani ei ole pikaratkaisu, jolla ratkaistaan kaikki ongelmasi, vaan se laittaa sinua ajattelemaan asioita toisesta näkökulmasta, sytyttää motivaatiotasi, sekä avustaa ongelmien ratkaisussa.

 

Mitä kirja sisältää?

 

Kirja sisältää tarinoita menneisyydestäni, joita käytän monessa kohtaa esimerkkeinä ja samalla luon uskoa sinulle, että kaiken tuon paskankin jälkeen on mahdollista saavuttaa elämässään paljon upeita asioita.

 

Kirja ei kuitenkaan ole pelkkää stooria, eli tämä ei ole elämänkerta, vaan kirja sisältää myös yksinkertaisia NLP harjoituksia joita pääset käyttämään omien haasteidesi ja tavoitteidesi kanssa. Kirjani pistää sinut pohtiman ja ajattelemaan, jos vain annat sille mahdollisuuden siihen!

Lainaukset

 

…”Olen rämpinyt elämässäni eteenpäin kaikesta siitä kakasta mitä olen joutunut kohtaamaan. Mulla ei todellakaan ollut helppo nuoruus tai teini-ikä. Välillä olin yks ihmisraunio ja toivoin päivieni päättyvän. Olen ollut selkeästi masentunut, muttei sekään antanut mun luovuttaa.

Kaikkea kokemaani en pysty kirjoittamaan tähän paperille. Ei siksi, etten tahtoisi kertoa, vaan siksi, että sitä asiaa olisi aika tavalla kirjoitettavaksi. NLP valmentajani sanoi joskus hyvin viisaasti ”mitä enemmän teitä pelottaa tai nolostuttaa jakaa jokin henkilökohtainen asia, niin muistakaa tämä, mitä henkilökohtaisempi asia, sitä todennäköisemmin yleisempi. Suomalaiset kun vaan eivät puhu niistä henkilökohtaisista ongelmistaan yleensä kenellekkään, ei yleisessä tiedossa ole se, kuinka moni kamppailee täysin samojen ongelmien kanssa”.

"Mistä siis alottaisin? Varmaan eniten muhun on vaikuttanut elämässäni mun mutsi…”

 

Lainaus kirjastani

…Joo no tässä onkin jo aimo lasti sitä kaikkee paskaa mitä oon joutunut käsittelemään, joten mentäiskö siihen miten laivannokka käännettiin myrskystä takas valoisille vesille?

Aloitin saliharrastuksen noin 4-5 vuotta siten. Oon aina tykännyt treenata kovaa. Tai no en aina. Siitä lähtien kun oma mentorini (jolle olen ikuisesti kiitollinen) asteli mua salilla vastaan. Opin kovapäisemmäksi. Se ei muuttanut vaan mun treenaamistani, vaan mua myös ihmisenä. Jos pystyin kestämään sellaista fyysistä kipua (huom. hyvää lihaskipua) mikä henkinen tuska voisi enää koskaan lamaannuttaa mua? Vielä tänä päivänäkin, vaikka olen itsekin PT, käyn hänen luonaan hakemassa annoksen uskoa itseeni.

Hänellä on PT:lle erityisen tärkeä lahja, puhumisen lahja. Hän saa mut uskomaan itseeni, että pystyisin tehdä mitä vain. Samalla (välillä hyvin ärsyttävällä tavalla) hän kyseenalaistaa kaiken mitä sanon. Se pysäyttää miettimään. Pysähdyin miettimään, miks syön niin epänormaalilla tavalla, miks pelkään koko ajan muiden mielipiteitä, miks mulla on niin paha olla? Miks en uskoisi itseeni, jos just tein jtn sellaista mitä en olis uskonu ikinä tekeväni?...

 

Lainaus kirjastani

 

 

Tiivistelmä

 

Kirjani on työkalu elämäsi polulla, joka auttaa voittamaan haasteet ja pääsemään havittelemiisi tavoitteisiin! Kirjan avulla saat motivaatiota esimerkiksi treeneihin, uutta näkökulmaa työhösi ja voimavaroja vaikkapa arjen kiireisiin.

Kirja on monikäyttöinen apu, kun tahdot muuttaa ajatusmaailmaasi!

 

Hinta ja bonukset

29,90€ (sis. alv 10%)

Maksu laskulla, jonka jälkeen kirja lähetetään sähköpostilla PDF tiedostona!

Bonukset!

Kun ostat kirjani nyt, saat bonuksena video valmennukseni, joka sisältää voima painotteisen treeniohjelman, liikkeiden opetuksen, sekä ekstra materiaalia liikkeiden suorittamisesta! Video valmennuksessa opit hyödyntämään fyysistä voimaasi myös psyykkisellä puolella.

 

Videovalmennuksen hyödyt?

  • Opit koko kroppaa kuormittavan yksijakoisen rankan treenin, jonka voit suorittaa pelkän tangon avulla lähes missä vain!

  • Opit tärkeät koko kroppaa kuormittavat isot tankotekniikat

  • Opit hyödyntämään fyysistä voimaasi henkisten voimavarojesi kasvattamiseen

 

Videovalmennuksen tarkoitus?

  • Rakentaa uskoa omiin voimavaroihin ja siihen, että pystyy mihin vain!

 

Hinta?

  • Normaalisti 19,90, mutta kirjan ostaessasi saat sen ilmatteeksi!!

Hyvinvoivaksi itsessäsi - Kirja

Kuka olen?

Olen Sara Uimonen, Personal Trainer ja henkilökohtainen mentaalivalmentaja, joka tunnetaan kyvystä ammentaa fyysistä voimaa psyykkisen avulla. Uskon, että ihminen on kokonaisuus, eikä voi olla kovassa kunnossa, jos mieli ei ole mukana.

Yritykseni missiona on muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa ulkonäkökeskeisyydestä terveyttä tukevaksi. Vain omat henkilökohtaiset rajat ja uskomukset rikkomalla, ihminen voi rakentaa kokonaisvaltaisesti vankan pohjan todelliselle hyvinvoinnille!

Tilaa tästä!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero

Osoite

Tilaus

Viesti

Thanks! Message sent.

bottom of page