top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Ota Riski

Kaikki on nyt muuttumassa. Tuulet puhaltaa ja kovaa. On tosi outoa olla astumatta enään vanhalle työpaikalle. Toisaalta se tuntuu tosi hyvältä kun herätys ei nään koskaan (ainakaan todennäköisesti) soi klo 4:30, eikä tarvitse lähteä aamuvuoroon kaupan kassalle.

Jännitys tulevasta on suuri, mutta ennen kaikkea päälimmäisin tunne on into. Viimeset 3-4 viikkoa on hulluna tehty duunia ja tässä sitä ollaan:

YRITTÄJÄNÄ!

Syteen tai saveen tavoitelen tätä unelmaa. Oon tosi onnellinen, että saan olla tässä. Ja vielä onnellisempi oon näistä tukijoukoista ja ystävistä, jotka kulkee mun kanssani tätä matkaa.

Ekat viikot varmaan tuntuu oudoimmilta, ennen kuin pääsee rytmiin, mut sit varmaankin alan oppia mitä kaikkea mun pitää tehdä. Nopeasti ne hampurilaispaikan hampparitkin aikoinaan opin ulkoa ;D. Ja ei se kauaa kestäny oppia istumaan s-marketin kassallakaa. Montaa juttua oon kokeillu tän lyhkäsen työtaipaleeni aikana (kohta siis 5v), mutta mikään ei oo tuntunu niin oikealta, kuin tämä.

Tiedän, että tää on mua varten.

Much Love

Sara

bottom of page