top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Uusi vuosi, uudet kujeet ūüėČ - Omia ajatuksia

Tää vuoden vaihde on kyllä aina jännää aikaa… Sitä kääntää uuden lehden elämässään, mutta sitten toisaalta oikeastaan jatkankin täysin siitä mihin jäin joulukuussa :D RISTIRIITAISTA sanon mä :D

Olin jokseenkin loppu syksyn j√§ljilt√§ ja tuntui, ett√§ mun aivot olivat aivan tyhj√§t ideoista ja uusista jutuista. Odotin vaan lomalle p√§√§sy√§ haukotusten lomasta. √Ąl√§ siis ymm√§rr√§ v√§√§rin, rakastan ty√∂t√§ni yli kaiken, mutta jokainen meist√§ v√§syy, kun t√§ysill√§ syd√§mill√§ paahtaa! Lis√§ksi joulukuussa tapahtui yksityisel√§m√§ss√§ni muutamia raskaita asioita.

Kuitenkin on ihmeellistä huomata loman maaginen voima! Nyt tuntuu energiseltä ja luovalta, olen saanut sen takaisin!!!! Into pinkeenä odotan mitä kaikkea on luvassa vuonna 2018! Tiedän, että vuosi vuodelta mun elämä vaan paranee, koettelemuksista huolimatta!

Yksi suurimmista asioista mit√§ odotan, on varman oman bisnekseni laajentaminen uuden yhteisty√∂kumppanini Universal Performansen kanssa! Saan vihdoin k√§ytt√∂√∂ni ammattitaitoani vastaavat tilat ja laitteet. Tunnelma ja ilmapiirikin vastaa 100 kertaa paremmin mun persoonaa, kun salit miss√§ olen aikaisemmin ty√∂skennellyt. Uskon ett√§ saan UP:in j√§tkien kanssa mahtavia juttuja aikaiseksi! P√§√§sen mm. ideoimaan omaa ryhm√§√§, sek√§ j√§rjest√§m√§√§n erilaisia tapahtumia! Olisi kiva n√§hd√§ sutkin just siell√§ ūüėČ <3

(salin sivuja pääset tutkimaan tästä!)

Lisäksi olen puhtia täynnä omien tavoitteideni osalta! Tarkoitus on kasvattaa ja rakennella liiketoimintaa, päästä kisaamaan ratsastuksessa, sekä koirani Claran kanssa jahka se vähän tuosta kasvaa. Mitäpä muuta? Tahdon ehdottomasti päästä taas matkustelemaan vuoden 2018 aikana! Kentien vaikkapa Balille?

Tahdon myös opiskella lisää ja keväällä odottaakin Spartanin voimavalmentajan koulutus ja oppia lisää myös itsestäni, syksyllä mahdollisesti taas NLP:n merkeissä. Aion myös rakentaa omaa fysiikkaani, terveyttäni ja mielenvoimaani entistä paremmiksi tulevan vuoden aikana, mikä nyt ei varmaan kenellekään tullut yllätyksenä :D

Päättäväisenä, onnellisena, kiitollisena:

2018 I’M READY!!

Mitä sun uudenvuoden tavoitteet ja unelmat on? Voisinko mä mahdollisesti, vaikka auttaa niissä? Vahvalla koulutus ja kokemuspohjallani rakennan elämäntaparemppoja ja mahdollistan sun terveyteen ja itsetyytyväisyyteen liittyvät unelmat! Ota rohkeasti yhteyttä, niin istutaan alas ja jutellaan, miten voisin auttaa sua! Klikkaa tänne!

Much Love

Sara

bottom of page