Recent Posts

Archive

Tags

Uusi vuosi, uudet kujeet 😉 - Omia ajatuksia

TÀÀ vuoden vaihde on kyllĂ€ aina jĂ€nnÀÀ aikaa
 SitĂ€ kÀÀntÀÀ uuden lehden elĂ€mĂ€ssÀÀn, mutta sitten toisaalta oikeastaan jatkankin tĂ€ysin siitĂ€ mihin jĂ€in joulukuussa :D RISTIRIITAISTA sanon mĂ€ :D

Olin jokseenkin loppu syksyn jĂ€ljiltĂ€ ja tuntui, ettĂ€ mun aivot olivat aivan tyhjĂ€t ideoista ja uusista jutuista. Odotin vaan lomalle pÀÀsyĂ€ haukotusten lomasta. ÄlĂ€ siis ymmĂ€rrĂ€ vÀÀrin, rakastan työtĂ€ni yli kaiken, mutta jokainen meistĂ€ vĂ€syy, kun tĂ€ysillĂ€ sydĂ€millĂ€ paahtaa! LisĂ€ksi joulukuussa tapahtui yksityiselĂ€mĂ€ssĂ€ni muutamia raskaita asioita.

Kuitenkin on ihmeellistÀ huomata loman maaginen voima! Nyt tuntuu energiseltÀ ja luovalta, olen saanut sen takaisin!!!! Into pinkeenÀ odotan mitÀ kaikkea on luvassa vuonna 2018! TiedÀn, ettÀ vuosi vuodelta mun elÀmÀ vaan paranee, koettelemuksista huolimatta!

Yksi suurimmista asioista mitĂ€ odotan, on varman oman bisnekseni laajentaminen uuden yhteistyökumppanini Universal Performansen kanssa! Saan vihdoin kĂ€yttööni ammattitaitoani vastaavat tilat ja laitteet. Tunnelma ja ilmapiirikin vastaa 100 kertaa paremmin mun persoonaa, kun salit missĂ€ olen aikaisemmin työskennellyt. Uskon ettĂ€ saan UP:in jĂ€tkien kanssa mahtavia juttuja aikaiseksi! PÀÀsen mm. ideoimaan omaa ryhmÀÀ, sekĂ€ jĂ€rjestĂ€mÀÀn erilaisia tapahtumia! Olisi kiva nĂ€hdĂ€ sutkin just siellĂ€ 😉 <3

(salin sivuja pÀÀset tutkimaan tÀstÀ!)

LisÀksi olen puhtia tÀynnÀ omien tavoitteideni osalta! Tarkoitus on kasvattaa ja rakennella liiketoimintaa, pÀÀstÀ kisaamaan ratsastuksessa, sekÀ koirani Claran kanssa jahka se vÀhÀn tuosta kasvaa. MitÀpÀ muuta? Tahdon ehdottomasti pÀÀstÀ taas matkustelemaan vuoden 2018 aikana! Kentien vaikkapa Balille?

Tahdon myös opiskella lisÀÀ ja kevÀÀllÀ odottaakin Spartanin voimavalmentajan koulutus ja oppia lisÀÀ myös itsestÀni, syksyllÀ mahdollisesti taas NLP:n merkeissÀ. Aion myös rakentaa omaa fysiikkaani, terveyttÀni ja mielenvoimaani entistÀ paremmiksi tulevan vuoden aikana, mikÀ nyt ei varmaan kenellekÀÀn tullut yllÀtyksenÀ :D

PÀÀttÀvÀisenÀ, onnellisena, kiitollisena:

2018 I’M READY!!

MitÀ sun uudenvuoden tavoitteet ja unelmat on? Voisinko mÀ mahdollisesti, vaikka auttaa niissÀ? Vahvalla koulutus ja kokemuspohjallani rakennan elÀmÀntaparemppoja ja mahdollistan sun terveyteen ja itsetyytyvÀisyyteen liittyvÀt unelmat! Ota rohkeasti yhteyttÀ, niin istutaan alas ja jutellaan, miten voisin auttaa sua! Klikkaa tÀnne!

Much Love

Sara