top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Mielen voima

Printtasin tällaisen tänään toimiston seinälle suoraan tietokoneen yläpuolelle. Miksi? Halusin muistuttaa itseäni onnistumisesta. Niin kauan kun uskoo itseensä pystyy saavuttamaan mitä tahansa. Välillä asiat tuntuu vaikeilta ja elämässä kohtaa monenlaisia ongelmia ja vastoinkäymisiä. _____________________________

Meille suomalaisille on kuitenkin ihan älyttömän vaikeeta kehua tai kannustaa itseämme, "enhän mä ny voi itteeni kehua, se ois ihan liian itserakasta" Miksi ajattelemme näin? Pelkästään mielen valjastamisella saamme paljon enemmän aikaiseksi tuloksia. _____________________________

Kehu itseäsi, usko itseesi ja ala toistamaan sitä vaikka ihan peilin edessä. _____________________________

Much Love Sara

Ps. Tää on ihan sallittua ja jopa ihan normaalia muualla päin maailmaa

bottom of page