top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Liikunnan monipuoliset hyödyt terveydelle: Fyysinen kunto ja mielenterveys

Liikunta ei pelkästään auta ylläpitämään sopivaa painoa ja fyysistä kuntoa, vaan sillä on myös paljon muita terveyshyötyjä. Säännöllinen liikunta on esimerkiksi yksi parhaista tavoista ehkäistä monia sairauksia, kuten sydänsairauksia, diabetesta ja joitakin syöpiä. Lisäksi liikunta auttaa parantamaan unen laatua, joka puolestaan vaikuttaa positiivisesti päivittäiseen toimintakykyyn.Liikunnalla on myös merkittävä vaikutus henkiseen terveyteen. Se auttaa esimerkiksi vähentämään stressiä ja ahdistusta sekä parantamaan mielialaa ja itsetuntoa. Liikunta vapauttaa mielihyvähormoneja, kuten endorfiineja, joten liikunnasta voi olla apua masennukseen tai mielenterveysongelmiin.


Muista kuitenkin, että liikunnan määrä ja intensiteetti vaihtelevat henkilöstä toiseen. Siksi on tärkeää löytää juuri omaan elämäntilanteeseen sopiva liikuntamuoto ja -määrä.
Liikunta on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä terveytesi eteen! Lähde siis ulos liikkumaan upeaan kevät aurinkoon ja nauti sen monipuolisista hyödyistä!Much love,

SaraValmennuksestani voit lukea lisää täältä!

Comments


bottom of page