top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Kuka oikeastaan olen?

Heipä hei vaan siellä ruudun toisella puolella!


Teitä seuraajia on tullut jonkunkin verran lisää ja ajattelin olisiko hyvä hetki kertoa hiukan itsestäni ja matkastani tähän?


Olen Sara 25v. Valmentajana olen toiminut hyvän tovin, oman yrityksen alla jo 6 vuoden ajan! Olen valmentanut hyvin eri taustoilla olevia ihmisiä, kilpailijoista tavallisiin liikkujiin. Ikähaarukkana on ollut varmaankin 2 vuotiaiden lastenjumppa ja +60v liikunta.


Olen nykyisin intohimoinen agilityn harrastaja ja kilpailen siinä. Lisäksi arkeni kuluu salin, juoksemisen ja ulkoilun merkeissä. Kamppailisin enemmän jos siihen olisi enemmän aikaa.


Ennen valmentamista olen työskennellyt mm. kaupassa, ravintoloissa, puutarhatyössä ja lasten parissa. Mikään kuitenkaan näistä töistä ei antanut mulle sitä fiilistä mitä työltäni halusin. Halusin tuntea, että työni olisi merkityksellistä ja jättäisi jäljet toisen elämään. Halusin myös auttaa ihmisiä aidosti. Onneksi löysin sen valmennustyön parista!


Kaikkihan aikoinaan lähti siitä, että olin teini-ikäinen ja melko pahoinvoiva nuori itse. Aloitin sattumalta kuntosalilla, missä törmäsin motivoivaan, kannustavaan ja puskevaan valmentajaan. Hän auttoi mua ymmärtämään paremmin treenaamista, omia voimavarojani ja terveellisen syömisen tärkeyttä. Kasvoin myös roimasti henkisesti ja aloin pikkuhiljaa voida paremmin. En vuosien kuluessa enää ollutkaan vain pahoinvoiva nuori, vaan huomasin, että mullakin oli unelmia, paloa ja tajusin, että haluan tehdä jotakin yhtä merkityksellistä kuin hän. Työtä, jota aidosti myös tarvitaan. Koska on muitakin jotka voi huonosti. Voisinko mä tehdä osani, että hekin voisivat paremmin?


Kipinä syttyi ja työura liikunnan parissa sai alkunsa. Onneksi sai, onneksi olen tässä nyt.


Haluatko kuulla lisää mun matkasta?


Much love,

SaraPs. Löydät mut myös somesta!

Comments


bottom of page