top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Ville Kekäläinen – Varovaisesta liikkujasta varmemmaksi treenaajaksi

Taustatiedot:

Ikä: 26 Ammatti: Tuottaja ja drag-artisti

Liikuntatausta: Olin ennen valmennusta liikkunut säännöllisen epäsäännöllisesti salilla ja lenkeillä.

Tavoitteet:

Tekniikan hiominen, lihasmassan kasvu Konkreettisin tavoite: Konkreettisin tavoitteeni valmennusjaksolta oli saada lisää teknistä osaamista salilla treenaamiseen sekä parempaa hahmotusta miten liikkeet tehdään oikeaoppisesti ja mihin ne vaikuttaa.

Omat haasteet ennen valmennusjakson alkamista? Mitkä asiat olivat huonosti/vaikeita?

"Oman mukavuusalueen ulkopuolelle en aiemmin mielellään mennyt, joten myöskään suurempaa kehitystä ei tapahtunut. Salilla aristelin tehdä teknisesti haastavampia liikkeitä ja mietin paljon muiden reaktioita ja katseita. Tämä oli ristiriidassa esiintymistyöni kanssa ja halusin löytää enemmän itsevarmuutta myös liikkumiseen ja parantaa omaa suhdettani kehooni."

Ratkaisun hetki, kun asiat muuttui, miksi ne muuttui, mitä tapahtui? Miksi otit yhteyttä PT?

"Olin ennen valmennusjaksoa testannut jo personal trainerin etävalmennusta, joka antoi rutkasti lisää intoa ja punaista lankaa liikkumiseen. Halusin kuitenkin konkreettista ohjausta ja neuvoja miten asiat tehdään, jotta ymmärtäisin liikeradat ja tekniikat ja ne jäisivät paremmin lihasmuistiin."

Miksi valitsit Saran tähän tehtävään?

"Bongasin Saran pt-pankista netistä ja Saran ajatukset iskivät minuun. En usko ihmedieetteihin ja pikakikkoihin, kuten ei Sarakaan, joten erityisesti tämä iski minuun. Tavoitteena olisi löytää pysyvämpiä asioita ja hyvinvointia elämään."

Mikä sinusta oli hyvää valmennuksessa?

"Valmennuksessa hyvää oli itse treenitilanteet Liikuntamyllyssä. Sara on mukava, helposti lähestyttävä valmentaja, jonka kanssa tulimme hyvin juttuun. Tunnelma oli, että vähän kuin olisi mennyt taitavan ystävän kanssa treenaamaan, eli paineeton ja mukava tilanne! Saran valmennus oli lempeää, tarkkaa ja asiantuntevaa, joten itseluottamukseni myös treenin myötä kasvoi!"

Mitkä asiat tuntuivat sinusta haasteellisilta valmennusjakson aikana? Millaisia alamäkiä tuli? "Haastavimmaksi koin pysyä säännöllisessä treenirytmissä, usein työstä ja kotisalini aukioloajoista johtuen. Suurimmaksi osaksi löysin kuitenkin hyvin aikaa treenaamiseen. Treeneissä olisin voinut ottaa itsestäni vielä hieman enemmän irti, joten välillä tuli pysyttyä liikaa omalla mukavuusalueella. Valmennusjakson alussa koin todella suurta epämukavuudentunnetta uusien liikkeiden ja täysin vieraan treeniohjelman kanssa, jolloin salilla ei huvittanut mennä. Mutta kun Saran kanssa treenattiin liikkeitä uudelleen, alkoi ne hahmottua ja niistä on tullut ihan tuttua kauraa ja osa perustreeniäni!"

Mitä negatiivista tai kehitettävää sinusta valmennuksessani olisi?

"Eniten kehittäisin viestintää, kuten sähköpostiviestintää, oheismateriaaleja ja nettisivuja. Esimerkiksi oheismateriaaleille, kuten kyselyille, treeniohjelmille yms. voisi luoda yhtenäisen ilmeen nettisivujen ja muun markkinointimateriaalin kanssa 😊😊 Nettisivut eivät löydy Google hausta, joten myös hakukoneoptimointi kannattaisi! Treenijaksosta ehkä kehitettävää olisi, että treenijakson aikana tulisi esim. joka maanantai pt:ltä viesti, jossa kysytään kuulumisia. Kuulumisia kyllä treenijakson aikana välillä kysyttiin, mutta olisin toivonut sitä vieläkin enemmän."

Sinun terveisiä muille/tuleville asiakkaille?

"Sara sopii mainiosti valmentajaksi, jos kaipaat erityisesti salitreenin ohjausta. Sara tuntee tekniikat hyvin ja osaa opastaa selkeästi ja ammattitaitoisesti. Sopii mainiosti valmentajaksi myös meille, joille salitreeni on aina ollut enemmän tai vähemmän kitkaista hommaa. Nyt homma luistaa jo paljon paremmin!"

Ville Kekäläinen

Ihan mahtavaa oli saada Villeltä näin suoraa palautetta, ilman niitä en voisi kehittyä!

Valmennusjakso hänen kanssaan oli hauskaa ja oli todella upeata nähdä, miten hän voitti omia henkilökohtaisia rajojaan! Hän todella muuttui paljon itsevarmemmaksi kuntosalilla ja tuli sinuiksi uusien liikkeiden kanssa!

Haluaisitko sinäkin saada kuntosalista osan elämääsi? Tahtoisitko ylittää epämukavuusalueen rajat ja oppia kuinka salilla kuuluu treenata ja siten saada tuloksia?

Anna ammattilaisen auttaa!

bottom of page