top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Filippan muutostarina - Ruttiinit&ilo liikkumiseen

Taustatiedot:

Nimi– Filippa Ikä: 19 Ammatti: Lähihoitaja/ toimintaterapeutti opiskelija

Liikuntatausta: Käsipallo, sulkapallo ja salilla käynti Tavoitteet:

Liikunnasta nauttimininen, vähän rutiineja elämään

Henkinen: Saada iloa treenistä

Fyysinen: Kiinteyttää kroppa, Saada lisää voimaa

Konkreettisin tavoite: Fyysinen ja henkinen jaksaminen

Omat haasteet ennen valmennusjakson alkamista? Mitkä asiat olivat huonosti/vaikeita? Oli vaikeata mennä treenaamaan se tuntui pakkopullalta lähteä kuntosalille. Olin myös epävarma mitkä liikkeet kannattaa tehdä.

Ratkaisun hetki, kun asiat muuttui, miksi ne muuttui, mitä tapahtui? Miksi otit yhteyttä PT? Olin kauan miettinyt että haluaisin PT:n sit yksi päivä kuin minä tulin kotiin töistä niin ajattelin, että on pakko tehdä asialle jotain.

Miksi valitsit Saran tähän tehtävään? Selailin monen Pt:n nettisivuja ja kuin Saran nettisivut tuli esille niin tiesin heti että Sara olisi oikea auttamaan minua.

Mikä sinusta oli hyvää valmennuksessa? Että ei ollut dieettiä. Sara on todella kannustava ja jos oli ollut huono päivä niin tuli heti parempi mieli treenin aikana.

Mitkä asiat tuntuivat sinusta haasteellisilta valmennusjakson aikana? Millaisia alamäkiä tuli? Alamäki tuli keväällä mutta se ei liittynyt valmennusjaksoon vaan mun terveyteen. Oli vaikeata päästä takasin treeni rutiiniin tauon jälkeen.

Sinun terveisiä muille/tuleville asiakkaille? Jos tuntuu että olet hukassa eikä oikein tiedä miten pitäisi treenata niin ota ehdottomasti yhteyttä Saraan sillä pääsee hyvin alkuun!

Filippa

Kuvituskuva

Musta itsestäni oli aivan mahtavaa nähdän nuoren naisen kasvu ja kehitys, sekä fyysisesti, että henkisesti. Meillä synkkas todella hyvin ja toivon kuulevani hänestä vielä! ;)

Tahtoisitko sinäkin henkilökohtaista valmennusta joka johtaa tuloksiin hukassa olon sijaan? Klikkaa sitten itsesi tänne!

bottom of page