top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Millainen on terve kesäkunto? - Osallistu myös kilpaillun

Millainen on hyvä kesäkunto?

Mistä kesäkunto sinusta rakentuu?

Siihen ei ole täysin yksimielistä tai mitää oikeata ratkaisua. Jokaisella on oma mielikuvansa hyvvästä kesäkunnosta, joten täydennä mitä mieleesi ensimmäisenä tulee. Pidä tavoitteesi kuitenkin realistisina, mutta silt inspiroivina.

Listaa paperillesi neljä eirilaista asiaa.

Millaisia asioita kesäkuntoon yleensä liitetään?

Usein ihmiset mieltävät kesävartaloon rasvattomuuden, näkyvät lihakset ja rusketuksen.

Eikä siinä olekkaan mitään pahaa, kunhan sitä ei toteuteta kehon hyvinvoinnin kustannuksella, eli järkyttävillä ”nälkälakko” dieeteillä, yksipuolisella dieetillä, liiallisella himourheilulla tai muillakaan ääri tai ihmekeinoilla.

Mitäpä jos sun kesäkuntoon kuuluisivat myös nämä asiat edellisten lisäksi?

  • Energisyys ja virkeys

  • Iloinen ja onnellinen mieli

  • Jumiton ja liikkuva keho, että jaksaa harrastaa kesälajeja

  • Parempi peruskunto

  • Sileämpi iho

  • Parempi itsetunto ja luottamus omiin kykyihisi

Nyt on vasta maaliskuu. Tässä on kolme kuukautta aikaa hankkia terveellisillä ja luonnollisilla tavoilla se ”kesäkroppa”.

Erittäin todennäköistä on myös se, että kun toteutat kesäkunnon hankkimisen kehoasi kuunnellen, jaksat ylläpitää terveellisiä elintapoja koko kesän ja jopa syksylläkin!

Eikö olisi ihanaa kun ei tarvitsisikaan aloittaa kesäkuntoprojektia enään koskaan uudestaan vaan se olisikin valmiina jo? ;)

Arvon TERVEEN KESÄKUNNON kunniaksi 2kpl Kick-startpaketteja 2:lle onnelliselle voittajalle!

Se mitä sun pitää tehdä osallistuaksesi on käydä tykkäämässä mun Facebooksivusta (täältä https://www.facebook.com/sarauimonenptpalvelut/ )

Käydä tykkäämässä arvonta julkaisusta (FB sivuillani), kommentoida ne neljä asiaa millainen sun kesäkroppa on kommentteihin ja lopuks viel jakaa se julkaisu omalla seinälläsi!

Lue lisäksi artikkelit:

Millaista on mun valmennus ja mitä siihen kuuluu? Voit käydä lukemassa täältä lisää! Kiinnostuksen herätessä ota muhun yhteyttä, niin käydään kaffella ja laitetaan valmennuspaketti kasaan just sun tarpeita varten!

Much Love

Sara <3

bottom of page