top of page

Joulun lahjaideat

Oletko sinäkin pohtinut rakkaallesi aivan erityistä joululahjaa tänä vuonna? Unohda suklaakonvehdit ja anna lahjaksi hyvää oloa, energisyyttä ja tarmoa!

Myynnissä lahjakortteja sekä valmennuspaketteja!

Tarjoukset voimassa vain sesongin ajan, joten toimi pikaisesti ja varaa omasi tästä!

Personal Training Lahjakortti

Tämä on täydellinen lahja aktiiviliikkujalle tai elämäntapamuutosta tekevälle!

Personal Trainer auttaa rautaisella ammattitaidolla esimerkiksi treeniohjelman päivittämisessä, liikkeiden ohjauksessa tai ruokavalion muokkauksessa!

 

Arvoa lahjakortille voit ostaa oman mielesi mukaan, esim. 150€, 200€, 300 €

Lahjan saaja saa itse päättää mitä palveluita hän lahjakortillaan haluaa saada.

 

Tästä joululahjasta riittää iloa pidemmäksi aikaa!

 

Tehtävä sopimus on sitova. Lahjakorteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta. Voit maksaa paketit laskulla (laskutuslisä +5€), jonka jälkeen lähetän sähköisen lahjakortin.

Ota yhteyttä yhteydennottolomakkeella täältä!

Minivalmennuspaketit

Minivalmennuspaketit ovat lyömättömät lempparit joululahjoiksi! Ne ovat tiiviit ja täynnä asiaa, jotta lahjansaaja saa parhaan hyödyn.

Kenelle minivalmennuspaketit sopivat?

 • Ylikuormituksesta kärsivälle, joka tahtoo palauttaa voimavaransa ja kohottaa kuntoaan

 • Painon pudottajalle ja kiinteytyjille, jotka tahtovat pudottaa painoaan luonnollisesti ja maltillisesti, sekä polttaa rasvaa tehokkaasti

 • Lihasmassan kasvattajalle tai kropan muokkaajalle, joka tahtoo selkeät ohjeet ja tehokkaat liikkeet, lihaskasvun maksimoimiseksi

 • Terveysliikkujalle, joka tahtoo kasvattaa hyvinvointiaan ja energiatasojaan

Miten voi sopia näin monen eri tavoitteen tähtääjälle? Siksi, että jokainen paketti tehdään henkilökohtaisesti räätälöiden!

Minivalmennuspakettien sisältö:

Minivalmennus osa 1

 • Alkukonsultaatio (kartoitus nykytilanteestasi)

 • Liikeratojen testaus, joiden avulla treeniohjelma rakennetaan niin, ettet riko itseäsi, sekä saat maksimaalisen hyödyn treenauksestasi

 • 60 min tapaaminen, jonka aikana rakennan henkilökohtaisen treeniohjelman tavoitteidesi mukaisesti

 • Treeniohjelma, joka sisältää aerobisia harjoitteita, kuntosaliharjoittelua, sekä kattavat alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt

 • Kuntosalitreeni, jonka aikana harjoittelemme kaikki treeniohjelmasi liikkeet kattavasti läpi

Lisää paketista voit lukea täältä!

Minivalmennus osa 2

 • Päiväkirjan analysoinnin (uni, palautuminen, stressi, ruokailut ja liikkuminen)

 • 60 min tapaaminen, jossa käsittelemme kattavasti päiväkirjan kohdalta sinun haasteesi, sekä tavoitteita tukevat toiminpiteet, eli henkilökohtaiset suositukset, ravinnosta, unesta ja palauttavista toiminpiteistä

 • Liikkuvuus ja liikekaavatestit, joiden avulla selvitämme onko kehossasi esimerkiksi puolieroja, jumeja tai liikkuvuus rajoitteita

 • Oma henkilökohtainen korjausohejlma, jonka avulla palautat kehosi tasapainon, optimoit liikkuvuutta ja palautumista, sekä saat kivuttoman kehon! Liikkuvalla, suoralla ja optimoidulla keholla treenisi ovat tehokkaampia, palaudut ja stressisi vähenee!

Lisää paketista voit lukea täältä!

Minivalmennukset ovat tarkoitettu tukemaan toinen toisiaan, molemmissa käsitellään hyvinvointia eri asioiden tiimoilta, nitoen yhteen parhaimmat mahdolliset eväät kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

Hinta: yksittäin 137€ (sis. alv 24%)

Mutta jos ostat molemmat minivalmennus paketit saat ne tarjoushintaan:

125€ kpl (sis. alv 24%)

Lisäksi saat kaupan päälisiksi reseptivihon ja kirjani joiden arvo on 40€ !

Tehtävä sopimus on sitova. Lahjakorteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta. Voit maksaa paketit laskulla (laskutuslisä +5€), jonka jälkeen lähetän sähköisen lahjakortin.

Ota yhteyttä yhteydennottolomakkeella täältä!

Hyvinvoivaksi itsessäsi - Kirja

 

Kirja toimii polkuna ja motivaattorina omien unelmien tavoittelemiselle, kokemistasi menneisyyden tuskistasi huolimatta. Kirja auttaa sinua itsetutkiskelussa ja omien ajatusmalliesi kyseenalaistamisessa, tähdäten sinun omaan henkilökohtaiseen henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin.

Kirjani ei ole pikaratkaisu, jolla ratkaistaan kaikki ongelmasi, vaan se laittaa sinua ajattelemaan asioita toisesta näkökulmasta, sytyttää motivaatiotasi, sekä avustaa ongelmien ratkaisussa.

 

Mitä kirja sisältää?

 

Kirja sisältää tarinoita menneisyydestäni, joita käytän monessa kohtaa esimerkkeinä ja samalla luon uskoa sinulle, että kaiken tuon paskankin jälkeen on mahdollista saavuttaa elämässään paljon upeita asioita.

 

Kirja ei kuitenkaan ole pelkkää stooria, eli tämä ei ole elämänkerta, vaan kirja sisältää myös yksinkertaisia NLP harjoituksia joita pääset käyttämään omien haasteidesi ja tavoitteidesi kanssa. Kirjani pistää sinut pohtiman ja ajattelemaan, jos vain annat sille mahdollisuuden siihen!

Hinta

Vain 29,90€!

Maksu tilisiirtona, jonka jälkeen kirja lähetetään sähköpostilla PDF tiedostona!

Haluatko lukea lisää kirjasta? Klikkaa tänne!

Ota yhteyttä yhteydennottolomakkeella täältä!

bottom of page