top of page

Alternative Future

Mitä nimi oikeastaan kertoo ryhmästä ja mistä se syntyi?

Koko ryhmä idea lähti syntymään mun oman elämän tapahtumien kautta. Sana suomennettunahan tarkoittaa rinnakkaistulevaisuutta ja se itselle on ollut enemmän kuin merkityksellinen asia. Koska se tulevaisuushan ei koskaan ole sitä miltä se näyttää tässä hetkessä.

Mä oon itseasiassa rämpinyt elämässäni aikamoisten rämeiden lävitse, joita moni ei nykypäivänä ees tiiä. Mulle oltiin kirjoitettu aika surullinen ja toivoton tulevaisuus. Mun kirjan sivut tuntuivat olevan valmiiksi kirjoitetut. Jotkut muut ihmiset olivat kirjoittaneet valmiiksi sen mitä musta tulisi.

Epäonnistunut nuori nainen, joka oli niin tyytymätön elämäänsä, ettei keksinyt muuta kontrolloitavaa kuin sen mitä suuhunsa laittoi. Tuntui, ettei mulle olis muuta tulevaisuutta, kuin tyytymättömyys ulkonäkööni ja itseeni.

Mutta nyt monien vuosien jälkeen voin todeta, että tämä rinnakkaistulevaisuus, jota nyt elän, oli koko ajan olemassa, riitti vain, että aloin nähdä siitä häivähdyksiä ja ennen kaikkea tarttua siihen kiinni, jolloin mun kirjansivut menivät täysin uusiksi.

Nyt olen vahva, iloinen ja uskon taas itseeni!

Se on mahdollista myös sulle! Riippuu vaan siitä tahdotko sä tarttua sun toiseen mahdolliseen tulevaisuuteen?

 

Kenellä tämä ryhmä on?

 

Juuri tämä ryhmä sopii sulle siellä screenin toisella puolella, joka tahdot tarttua tähän sun toisenlaiseen rinnakkaistulevaisuuteen, päättää, että sun tulevaisuus näyttää ihan joltakin muulta puolen vuoden päästä, kuin miltä mihin sun nykyinen elämä on sua viemässä.

Tää sopii sulle jos oot tosissas nyt päättänyt muuttaa sun tulevaisuuden, koska karu fakta on, etten voi auttaa sua jos et ole todella siihen valmis. Mutta jos olet valmis kävelemään ”tulikokeen” lävitse, valmis menemään epämukavuualueesi ulkopuolelle, valmis oppimaan uutta ja valmis ottamaan avun vastaan, tää on sulle sun pelastusrengas!

 

Mihin ryhmä tähtää?

 

Tämä ryhmä tähtää konkreettisesti ajatusmaailman muuttamiseen ja sitä kautta terveellisten elämäntapojen löytämiseen ja painon pudottamiseen. Tavoitteenamme on pudottaa painoa ja kaventaa senttejä mahdollisimman paljon syksyn aikana, rakentaa sporttisempaa olemusta, parempaa terveyttä ja kuntoa.

Lisäksi haluan, että jokaisen itsetunto ryhmässä pomppaa uudelle levelille!

Ainoa vastus olet sinä itse! Kuinka paljon tuloksiin saadaa muutosta syksyn aikana?

Autan jokaista rakentamaan realistiset tavoitteet valmennuksen alussa henkilökohtaisesti, jotta onnistut varmasti!

 

Miten ryhmävalmennus etenee?

Aloitamme aluksi mentaaliharjoituksilla ja kotitehtävillä ensimmäiset viikot, jonka jälkeen yhdistämme valmennukseen liikuntaa ja ruokavaliota. Tavoitteena on tehdä kestävä muutos, joten etenemme pikkuhiljaa kertarysäyksen sijasta.

Huolehdimme myös palautumisesta ja opettelemme stressinhallintaa.

Itsetunnon ja kunnon kasvaessa treenit kovenevat ja valmentajana vaadin kovempia suorituksia. Tahdon, että jokainen ylittää mukavuusalueensa rajoja ja valuu hikipisaroita! Tunne tuntiemme jälkeen on voittamaton, sinä olet VOITTAMATON! Tämä auttaa kestämään läpi arjen koettelemuksien!

 

Asiakkaiden kommentteja valmennuksestani?

"Sara on mukava, helposti lähestyttävä valmentaja, jonka kanssa tulimme hyvin juttuun. Tunnelma oli, että vähän kuin olisi mennyt taitavan ystävän kanssa treenaamaan, eli paineeton ja mukava tilanne! Saran valmennus oli lempeää, tarkkaa ja asiantuntevaa, joten itseluottamukseni myös treenin myötä kasvoi!" – Ville

”Aitoa läsnäoloa, tarkkaan mietittyjä treenejä ja aina iloista ja kannustavaa ohjausta. Suosittelen kaikille iästä ja tasosta riippumatta.” – Anna.

"Jos haluat valmentajan joka oikeasti välittää ja osaa huomioida asiakkaan tarpeet niin Sara on juuri oikea valinta! Sara on samalla rento mutta vaativa ja kannustaa kokeilemaan uusia asioita joihin et ennen ole edes uskonut pystyväsi. Itsensä ylittämisen tunne on todella palkitseva!" - Jaana

 

Mitä osallistujalta odotetaan?

Sitoutumista ja periksiantamattomuutta! Epäonnistumisia täällä ei tarvitse pelätä, eikä kaikkea tarvitse heti osata, yrittämistä ei saa kuitenkaan lopettaa! Tahdon, että sitoudut tosissasi ja olet aidosti valmis noudattamaan saamiasi ohjeita. Tahdon ryhmään vain ja ainoastaan positiivisen asenteen omaavia ihmisiä, jotta kaikilla ryhmävalmennus on onnistumisen kokemus!

Mitä ryhmävalmennus sisältää?

  • Viikottaiset tapaamiset koko syyskauden ajan

  • Treenit: sisällä tai ulkona

  • Mentaalivalmennusta, yhteisiä, että itsenäisiä tehtäviä

  • 2 kuntotestiä

  • Ravintoluennon, sekä ruokapäiväkirjan analysoinnin

  • Treeniohjelmat koko valmennuksen ajaksi

  • Seuranta: tuki ja tsemppaus heikkoina hetkinä! Sekä koko ryhmältä, että valmentajalta henkilökohtaisesti!

  • Ryhmän yhteinen FB ryhmä

 

Ryhmävalmennuksen tiedot

Tiistaisin 19-20, alkaen 3.9, jatkuen 17.12 asti.

Paikka: Kuntosali Universal Performance (sisätreenit), Tapulikaupungin liikuntapuisto (ulkotreenit)

Kurssin hinta:
69€/kk (ei sisällä mahdollisia salimaksuja)

Ilmoittautuminen on sitova! Ryhmä toteutuu 4 henkilöllä, maksimi 10 henkilöä!

Vieläkö mietityttää?

Jos haluat keskustella ryhmävalmennuksen sopivuudesta just sulle, ni soita tai tekstaa!

050-5050464!

Ilmoittaudu alla!

Thanks! Message sent.

bottom of page