top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Sudenkuopat jotka vedättää sua perinpohjaisesti - Rasvaimu

Hei oikeesti rakkaat lukijat, mun on pakko päästää nyt höyryjä pihalle. Mua nimittäin otti nii pahasti pattiin yks juttu, joka oikeesti vaan pilaa tietämättömien ihmisten elämän. En syytä heitä, se on markkinoitu toki hyvin, mutta pitäishän jo maalaisjärjellä päätellä, ettei taikakeinoja upean kropan saavuttamiseen ole. Tai no on, jos haluaa pilata terveytensä ja mennä sieltä mistä aita on matalin, VAIN ULKONÄÖN takia. Hullua.

Puhun nyt siis rasvaimusta. Imeehän se rasvasolut joo ja tulee hoikemmaksi, vau, boom! Opitko yhtään, miten ylläpidät tätä ”muutosta”? Et vitussa. Opit siihen, että yksisarviset juoksentelee taivaalla ja kaikki on kivaa laalaalaa, tulokset tulee tyhjällä, oikeita töitä ei tarvitse tehdä. Sori. Mutta se rasvaimu, kun ei ratkaise mitään.

Mikään sun pään sisällä ei ole muuttunut. Sä lihoat 80% todennäköisyydellä lähtöpainoosi vuodessa. Tää on ihan faktatietoa. Todellinen muutos tarvitsee sarjan toistuvia pieniä tekoja, joista syntyy se iso muutos.

Tai sit tuut fanaattiseksi sun ruokailujen kanssa. Ajat itseäsi kohti epätervettä käytöstä ruuan kanssa. Koska vaan pidät kiinni siitä yhdestä asiasta mihin voit tarttua; ”rasvaimu ei mene hukkaan jos en liho, enkä liho jos en syö”.

Auttoko se rasvaimu sit kasvattaa aktiivista lihaskudosta, joka lisäis kalorinkulutusta, antais nättiä mallia lihaksille, tukis sua? Ei antanut ei, sitäkään.

Miten sitten liikkuvuutta? Joo yltäähän ne näpit varpaisiin ku maha ei oo eessä, mutta?

Paraniko sun vireys? Terveys?

Auttoiko se oikeastaan mihkään? Mitä hyötyjä siitä saa? Pystytkö listaamaan 3 asiaa jotka eivät liity ulkonäköön?

Itsetunto kyllä varmasti paranee rasvaimussa. Mutta olisko sen saman tuloksen voinut saavuttaa töitä tehden, kuntoilemalla ja syömällä oikein? Olisitko silloin saanut paljon enemmän, kuin hyvän itsetunnon?

Tarkoitukseni ei ole syyllistää rasvaimussa käyneitä, vaan varoittaa ja herätellä sitä pohtivia.

Kaikki lähtee sieltä sun pään sisältä. Jos se henkinen puoli on romuna, ni tulee helposti astuttua tämmösiin ansoihin.

Mäki oon nuorempana koittanu syyä kaloria polttavia laihdutuspillereitä ja samalla kärsin hirveestä pahoinvoinnista. Kannattiko? No ei, mutta opinhan kantapään kautta.

Oikotietä onneen ei ole ja ne pikaratkaisut ei nimensäkään puolesta kanna pitkälle. Ne vaan vie sun focuksen siitä, mitä sun pitäisi oikeasti tehdä.

Tää ei oo rakettitiedettä, tää ei oo jatkuvaa raatamista nää terveelliset elintavat ja tyytyväisyys omaan kehoon. Pitää vaan tehdä oikeita asioita, oikeassa ajassa. Pitää olla kärsivällinen.

Jos et muuta todella tekemisiäsi ei koko touhussa ole mitään järkeä. Se rasvaimu ei auta sua muuttamaan mitään. Et sä siitä kasva ihmisenä, vaikka kuinka luulet, että ”nyt en päästä itseäni ikinä samanlaiseen kuntoon”. Se ei pidä paikkaansa, koska et ole tehnyt sitä tarvittavaa työtä, mikä muutos tarvitsee.

Harkitse siis kahdesti enne kuin otat käyttöösi jotakin pikaratkaisua. Tee mieluumin Suomalaisella sisulla työtä unelmiesi eteen!

PT kiittää ja kuittaa!

Much love

Sara

PS. Mun kanssa pääset aloittamaan elämäntaparemppasi ilman pikaratkaisuja, joten saavutat tuloksesi varmasti! Lue lisää tästä!

bottom of page