top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Tarviiko sen elämäntapamuutoksen olla pelkkää p*skaa?

Onko se elämäntapamuutos pelkkää hikeä, verta ja kyyneliä? Treenit pelkkää kuivan pullan jauhantaa ja ruokavalio pelkkien yökkäysrefleksiä aiheuttavien vihersmoothieiden litkintää?.

Vastaukseni on tiukka ei, sen ei tarvitse olla niin. Työtä uuden saavuttaminen vaatii, mutta turha sitä on liottaa pelkkää paskaa – asenteella. Siitähän kaikki oikeastaan lähteekin, siitä sun omasta asenteesta. Jos oot päättänyt, että tää on tosi vaikeeta, rankkaa ja imee elämän ilon, niin senhän se tekee, eikä yhtään mitään muuta. Toisin jos päätät, että pystyt onnistumaan, pystyt tekemään hyviä tuloksia ja tää on oikeastaan kivaa tää uusi elämäntyyli, niin nämä myös saavutat.

Eriasia on sitten se, jos vedät muutosprojektin aikana kehon ja mielen aivan piippuun, esimerkiksi tiukoilla dieeteillä, liian lyhyillä deadlineilla, tai himorääkillä. Sillon muutosprojekti on kuluttavaa ja suoraan sanottuna vituttavaa. Ei ammattiurheilijatkaan ole saavuttaneet kuntoaan kuukaudessa pussidieeteillä, ni miks sun pitäis pudottaa vaikka 10kg kuukaudessa huonolla ruualla ja tappotreenillä?

Onko sitten muita keinoja saavuttaa KONKREETTISIA tuloksia kuin suomalainen sisu, itku ja hampaan pureminen?

On, nykyaikainen tieto ravinnosta ja treenistä tukee ajatusta monipuolisesta ruokailusta, tasapainoisesta treenistä ja riittävästä levosta, sekä henkisestä hyvinvoinnista.

Tiedossa on myös, että stressi ja jatkuva taistelu itsekurin kanssa vain pahentaa ja vaikeuttaa elämäntapamuutoksen tekemistä. Kun stressihormonit ovat korkealla, keho on ”hälytystilassa”, jolloin se ei polta mm. rasvaa tai rakenna lihasta.

Nauttiakses elämäntapamuutoksesta sä tarvitset tavoitteita, onnistumisia ja tapoja. Näitä taas on helpompi muodostaa maistuvalla ruualla, kuntotasoosi ja tavoitteisiisi sopivalla treenillä ja riittävällä levolla! Kylkipojaksi mentaalitreeniä, ni avot, susta löytyy uusi ihminen ja uudet voimavarat! Versus se, että kituutat itseäsi, epäonnistut ja olet turhautunut.

Ilman kärsimystä on mahdollista saavuttaa unelmia, eikä työ enää tunnukaan työltä, kun nauttii matkasta! Matka sujuu mukavammin seurassa, muista rohkeasti pyytää sitä ja jätä perussuomalaisen ujous välistä!

Tässä sulle lyhyt tsekkilista mikä helpottaa sua varmasti!

  1. Mikä on sun konkreettinen tavoite?

  2. Mikä sen järkevä aikajänne on?

  3. Teetkö tavoitteen eteen liian vähän, sopivasti vai vedätkö överiksi?

  4. Teetkö pitkäjänteistä työtä vai onko käytössä tuhoon tuomitut pikakeinot?

  5. Ootko sä asennoitunut oikein?

  6. Osaatko rohkeasti pyytää apua, kun sille on tarve?

Much Love

Sara

PS. Mua ei kiinnosta sun kuntotaso, vaan sun asenne! Jos oot valmis tekemään töitä ja oppimaan uutta, vien sut sun tavoitteisiin positiivisella asenteella, rautaisella ammattitaidolla ja mentaalivalmennusta apuna käyttämällä! Klikkaa ja lue lisää!

bottom of page