Uusi vuosi, uudet kujeet 😉 - Omia ajatuksia

January 3, 2018

Tää vuoden vaihde on kyllä aina jännää aikaa… Sitä kääntää uuden lehden elämässään, mutta sitten toisaalta oikeastaan jatkankin täysin siitä mihin jäin joulukuussa :D RISTIRIITAISTA sanon mä :D

 

Olin jokseenkin loppu syksyn jäljiltä ja tuntui, että mun aivot olivat aivan tyhjät ideoista ja uusista jutuista. Odotin vaan lomalle pääsyä haukotusten lomasta. Älä siis ymmärrä väärin, rakastan työtäni yli kaiken, mutta jokainen meistä väsyy, kun täysillä sydämillä paahtaa! Lisäksi joulukuussa tapahtui yksityiselämässäni muutamia raskaita asioita.

 

Kuitenkin on ihmeellistä huomata loman maaginen voima! Nyt tuntuu energiseltä ja luovalta, olen saanut sen takaisin!!!! Into pinkeenä odotan mitä kaikkea on luvassa vuonna 2018! Tiedän, että vuosi vuodelta mun elämä vaan paranee, koettelemuksista huolimatta!

 

Yksi suurimmista asioista mitä odotan, on varman oman bisnekseni laajentaminen uuden yhteistyökumppanini Universal Performansen kanssa! Saan vihdoin käyttööni ammattitaitoani vastaavat tilat ja laitteet. Tunnelma ja ilmapiirikin vastaa 100 kertaa paremmin mun persoonaa, kun salit missä olen aikaisemmin työskennellyt. Uskon että saan UP:in jätkien kanssa mahtavia juttuja aikaiseksi! Pääsen mm. ideoimaan omaa ryhmää, sekä järjestämään erilaisia tapahtumia! Olisi kiva nähdä sutkin just siellä 😉 <3

(salin sivuja pääset tutkimaan tästä!)

 

Lisäksi olen puhtia täynnä omien tavoitteideni osalta! Tarkoitus on kasvattaa ja rakennella liiketoimintaa, päästä kisaamaan ratsastuksessa, sekä koirani Claran kanssa jahka se vähän tuosta kasvaa. Mitäpä muuta? Tahdon ehdottomasti päästä taas matkustelemaan vuoden 2018 aikana! Kentien vaikkapa Balille?

 

Tahdon myös opiskella lisää ja keväällä odottaakin Spartanin voimavalmentajan koulutus ja oppia lisää myös itsestäni, syksyllä mahdollisesti taas NLP:n merkeissä. Aion myös rakentaa omaa fysiikkaani, terveyttäni ja mielenvoimaani entistä paremmiksi tulevan vuoden aikana, mikä nyt ei varmaan kenellekään tullut yllätyksenä :D

 

Päättäväisenä, onnellisena, kiitollisena:

 

2018 I’M READY!!

 

 

 

 

Mitä sun uudenvuoden tavoitteet ja unelmat on? Voisinko mä mahdollisesti, vaikka auttaa niissä? Vahvalla koulutus ja kokemuspohjallani rakennan elämäntaparemppoja ja mahdollistan sun terveyteen ja itsetyytyväisyyteen liittyvät unelmat! Ota rohkeasti yhteyttä, niin istutaan alas ja jutellaan, miten voisin auttaa sua! Klikkaa tänne!

 

 

Much Love

Sara

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags