top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Iriksen muutostarina - Kipinä liikuntaan syttyi!

Tavoitteet:

- Parempaan fyysiseen kuntoon pääseminen ja kehon kiinteyttäminen. Liikunta on ollut aina asia josta en ole oikeastaan pitänyt. Tahdon oppia treenaamaan ja ennen kaikkea nauttimaan siitä!

Miksi valitsit Saran PT:ksesi?

- Intuition perusteella. Tutkin eri pt mahdollisuuksia netistä ja halusin ehdottomasti yksityisyrittäjän, joka panostaisi asiakkaisiin ja jolla olisi aikaa ja motivaatio keskittyä henkikökohtaiseen valmennukseen. Saran sivut pomppasi ensimmäisten joukossa googlesta ja hetken tutkimisen jälkeen olin kiinnostunut tapaamaan Saran.

Ennen tapaamista olin jo kuullut luotettavasta lähteestä Saran ammattitaitoisesta ohjaamisesta ja tapaaminen sai minut vakuutettua, seuraavaksi olinkin jo intopiukeessa odottamassa ensimmäistä yhteistä treeniä.

Mikä sinusta oli hyvää valmennuksessa?

- Yhteinen aika oli parasta. Koko viikon kohokohta oli viettää tunti Saran seurassa. Henkinen tuki ja uuden oppiminen oli parasta mitä voi toivoa pt:ltään.

Urheilu ei ole ollut koskaan mielestäni miellyttävää, mutta Saran avullu löysin kipinän ja motivaation jatkaa niin, että tuloksiakin syntyi, joka taas antoi uutta puhtia jatkaa urheilun parissa.

Mitkä asiat tuntuivat sinusta haasteellisilta valmennusjakson aikana? Millaisia alamäkiä tuli?

-Painin valmennuksen aikana masennusjaksosta, jolloin salilla käyminen tuntui erityisen haastavalta. Saran aito kiinnostus ja huoli sai jaksamaan paremmin ja vaihtoehtoisen treenin tekeminen kanssani (kävimme ulkoportaissa treenaamassa) tajuamaan kuinka urheilusta voikin nauttia eritavoin.

Mitä negatiivista tai kehitettävää sinusta valmennuksessani olisi?

-Halvemmat hinnat, jotta saisi enemmän aikaa Saran kanssa. Vitsi vitsi =D

Hirveän huonosti osaan tähän vastata muuta kuin vikan kerran perusteella, että uudet mittauslaitteet ni helpottaa sunki työtä =)

Sinun terveisiä muille/tuleville asiakkaille?

-Sara on ihana! Olkaa valmiita panostamaan tavoitteisiin vähintään yhtä paljon kuin pt:nnekin on, näyttäkää se ja tehkää hänet ylpeäksi. Huomaamatta saa tuntea itsensäkin ylpeäksi samalla.

Iris

Kuvituskuva

Tämä valmennusjakso oli todellakin täynnä huumoria, hikipisaroita ja tekemisen meininkiä! Miten ylpeä voinkaan olla Iriksen saavutuksista, kuntoilu ei ollut koskaan ollut aikaisemmin hänen juttunsa, mutta nyt siitä tuli hänelle elämäntapa! Feeling good! Onnellinen oon kun saan auttaa ihmisiä löytämään oman tapansa liikkua <3

Kuulostaako tutulta? Tahtoisitko myös löytää keinot unelmaminäsi saavuttamiseen? Klikkaa tänne ja anna mun kertoa miten!

bottom of page