top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Mielen voima, muutos lähtee ajatuksiesi muuttamisesta!

Tuntuuko aloittaminen haastavalta? Mietitkö epäonnistumista tai pelkäätkö jonkin menevän mönkään? Tai oletko aloittanut jo monesti uudestaan, mutta into lopahtaa aina jossakin matkan varrella? Tai vastaan tulee haasteita ja sitten matka tyssähtääkin?

Alkuun pieni johtopäätös omasta matkastani yksityisyrittäjäksi.

Tänään taas tajusin miten suuri vaikutus mielellä ja omalla uskomisella on vaikutusta tähän touhuun.

Vaikka alkuun on ollut kaikkia haasteita ja hankaluuksia, niin ei jumalauta pikkuhiljaa tää homma alkaa rullaamaan!!

En voi sanoin kuvailla onnellisuuteni määrää. Palaset vain loksahtelevat paikoilleen. Kun halua löytyy näinkin paljon mitä itseltäni löytyy, tiedän, että voin mennä läpi vaikka harmaan kiven.

Ja kun vain jaksaa jatkaa uskomista siivet kantavat pidemmälle ja pidemmälle. Hommaa tietenkin riittää aivan helkutisti, mutta eihän tää ees tunnu pahalta, kun saa tämmöisellä drivella kulkea.

Matkaan on löytynyt taas myös uusia ihmisiä, jotka jakavat samat arvot ja mielipiteet. Tässä ollaan tekemässä "missiota" ihmisten hyväksi, tarkoituksena on auttaa kaikista sielunvoimista mitä vain pystyy. Jakaa hyvää, jakaa apua ihmisille, koska eihän tää terveellinen elämä oo enää mikään helppo juttu. Se on oikeasti haastavaa, kun tietoa on niin laidasta laitaa ja on paljon niitä tyhjäntoimittajia myymässä kaiken maailman turhuuksia. Onneksi kuitenkin hyviäkin ihmisiä löytyy.

Sama itseensä uskominen pätee myös treenaamiseen, oikeastaan kaikkiin tekemisiisi päätöksiin. ”Ajattelitpa, että onnistut tai epäonnistut, olet aina oikeassa”. Tämä pitää täysin paikkansa. Jos annat myrkyttää mielesi (joko muiden tai itsesi toimesta), fakta on se, ettet saavuta mitään. Mutta taas toisaalta jos uskot itseesi kaikesta huolimatta, jossakin vaiheessa tekemäsi hyvä työ alkaa kantaa hedelmää.

Eli esimerkiksi vaikka treenaisit ahkerasti ja olisit jo kohtuullisessa kunnossa, mutta tulisit kipeäksi. Mielessäsi saattaa käydä ajatuksia mm. siitä ettei kunto ole enää sama kipeänä olemisen jälkeen. Tällöin joudut aloittamaan ns. alusta. Voi myös olla, että joku muu toistelee tätä sinulle ja tällöin tulet epävarmaksi jatkamisen suhteen.

Tai tähän samaan tapaan elämässäsi käy jokin muu mullistus ja sitten treeni jää.

Mutta miettippäs tätä. Mitä jos valjastaisitkin mielesi käyttöön ja vaikka mikä flunssa iskisi jatkaisit eteenpäin? Olisit silti paremmassa kunnossa vuoden jälkeen, kuin silloin jos lopettaisit kokonaan.

Monet asiat, kuten esimerkiksi ympäristö vaikuttaa suuresti ajatteluumme. Se mitä toiset sanovat tai mitä luemme lehdistä. Se voi valaa meihin voimavaroja tai sitten lannistaa meitä. Fakta on, että ajatuksistamme noin 95% on samoja, kuin eilenkin, joten ajattelun muuttaminen on elinehto sinunkin muutoksessasi!

Päätös muutoksesta on vain ja ainoastaan sinun käsissäsi. Välillä pitää sulkea silmät ja korvat negatiivisuudelta ja mennä kohti sitä, mitä sydän käskee tekemään.

On ehdottoman tärkeätä tavoitteidemme saavuttamisen kannalta, että ajattelu ohjautuu tavoitteidemme mukaiseen toimintaan. Eli pelkkä ajattelu terveellisistä elintavoista ei riitä. Se on ensimmäinen askel, mutta sen jälkeen on aloitettava toiminta! Toimintaa ei ole pakko aloittaa kerta rytinällä, vaan pienillä askelmilla. Liika muutos voi luoda kerralla turhan paljon stressiä, jolloin muutoksessa tai aloittamisessa pysyminen on vaikeata.

Et ole kuitenkaan yksin näiden asioiden kanssa, vaan moni muu mietiskelee aivan samoja juttuja. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ja apua on aina saatavilla, kunhan vain uskallat sitä pyytää!

Lisätietoa valmennusmetodeistani löydät täältä!

Much love

Sara <3

bottom of page