top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Kaikki muut paitsi sinä itse

Kiireinen ja stressaava elämäntyyli. Jatkuvasti koetut paineet, muiden odotukset ja vaatimukset. Työ, koulu, perhe ja tuttavapiiri. Tasapainottelet jatkuvasti näiden välillä ja juokset tukka putkella paikasta toiseen.

Kuulostaako sinusta tutulta?

Tuntuuko, että kaikki asiat kaatuvat päälle, etkä laita itseäsi ikinä etusijalle? Sinulla on haaveita ja unelmia, muttei niille tunnu löytyvän energiaa tai jaksamista.

Olisiko välillä aika pitää huolta ihan vain itsestäsi? Ottaa elämä omiin käsiisi, eikä aina vain puhua aloittamisesta? Tehdä asioille kerrankin jotakin?

Tämä on sinun oma päätöksesi, mutta se vaatii hurjasti tahdonvoimaa ja tietoista työskentelyä. Oletko valmis sitoutumaan?

Oman hyvinvoinnin huolehtimisesta ei loppupeleissä ole mitään haittaa kenellekään. Hyötyjä et voi kuitenkaan kiistää. Olet todennäköisesti hyväntuulisempi, ahkerampi ja itsevarmempi. Eikö näistä asioista olisi juuri hyötyä elämän muillekin osa-alueille? Kaikki tekeminen, sanat ja saavutukset kuitenkin lähtevät sinusta itsestäsi. Sinulla on paljon suuremmat voimavarat käytössäsi kuin uskotkaan, jos vain osaisit valjastaa ne paremmin käyttöösi.

Huolta omasta hyvinvoinnistasi voit pitää kiinni myös pienillä asioilla. Ei tarvitse elää mitään tiukkaa ”fitnesselämää”, vaan fiksuilla valinnoilla saat paljon aikaiseksi.

Valitse fiksumpia ruokavaihtoehtoja ja sohvan sijaan lenkkipolku tai kuntosali. Jätä esimerkiksi ylityöt tekemättä, ne eivät mihinkään karkaa, vaan voit jatkaa niitä seuraavana päivänä. Järjestele pienillä valinnoilla arkeesi edes muutama tunti vain itseäsi varten ja käytä aika johonkin mistä nautit ja mistä on hyötyä omalle hyvinvoinnillesi, oli kyse fyysisestä tai henkisestä puolesta. Takaan, tämä kannattaa aivan varmasti!

Positiivinen energia on tarttuvaa, voit sillä pelastaa jonkin sinulle tärkeän ihmisen päivän!

Huolehdi muista, mutta myös itsestäsi.

Positiivisessa ja tukea antavassa ryhmässä saat huomattavasti enemmän onnistumisia ja haluamiasi tuloksia. Olisiko aika antaa itselle lupa panostaa omaan hyvinvointiin? Klikkaa itsesi tänne ja lue kuinka paljon hyötyjä ryhmävalmennuksesta on sinulle!

Much Love

Sara <3

bottom of page