Nyt on sinun tilaisuutesi!

October 5, 2016

Tuntuuko sinustakin, että liikuntaharrastus on jäänyt vähemmälle jonkin elämänmullistusten takia?

 

Olet ehkä valmistunut juuri ammattiisi ja aloittanut sen parissa työskentelyn, mutta opiskelujen aikana liikunta on jäänyt? Tai olet saanut lapsen ja uuteen perhe elämään menee täysin eritavalla aikaa, joten on haastavaa löytää sopivia hetkiä ja jaksamista urheilulle?

 

Sinulla on kivenkova asenne ja haluat aloittaa uudestaan urheilemisen, mutta koet epävarmuutta siitä mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon? Inhoat kun media työntää jatkuvasti uusia dieetti villityksiä ja urheilukikkoja mitkä ei kuitenkaan tosiasiassa toimi.

Tahdot kovaan kuntoon, voittaen itsesi ja haasteesi, kuitenkaan loukkaamatta kehoasi tai polttamatta itseäsi loppuun. Haluat myös oppia ylläpitämään tulokset, jotten joudu enää koskaan aloittamaan alusta, vaan urheilusta tulee osa elämääsi.

 

Apua saat ammattitaitoiselta personal trainerilta, jolloin onnistut varmasti!

Varaa aikasi ilmaiseen alkukonsultaation ja räätälöidään pt-paketti juuri sinua varten!

 

Sara Uimonen

Puh. 045-2116604

Sähköposti: sara.uimonen.pt@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/sarauimonenptpalvelut/

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags