top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Pikaoppaan hyödyt ja faktat, mitä se sisältää?

Tarjoan ilmaiseksi nettisivuilla pikopasta ladattavaksi suoraan käyttöön.

Mitä tarjoamani pikaopas sitten käsittelee?

Kenelle siitä todella on hyötyä?

Pikaopas on parhaimmillaan henkilöille, jotka tahtovat aloittaa terveelliset elämäntavat tai oppia uusia asioita niistä.

Jokaiselle päivälle on kerrottu tiivistetty fakta kustakin aihealueesta. Esimerkiksi miten vedenjuominen vaikuttaa kehoon tai millaisia treenejä kannattaa tehdä.

Faktatieto ei kuitenkaan riitä, jollei sitä noudata käytännössä. En siis lupaile mitään ihmeitä tai mullistavia tuloksia, vaan nimenomaan haastan sinut ajattelmaan omilla aivoillasi ja kokeilemaan haasteita. Vasta kokeilemalla voit todeta onko pikaoppaasta apua sinulle.

Pikaopas auttaa sinua voittamaan väsymystä, parantamaan unenlaatua ja aineenvaihduntaa, motivoitumaan liikunnasta ja ravinnosta.

Pikaopas antaa jokaiselle päivälle yhden haasteen näille asioille:

-Ruokailu

-Liikunta

-Lepo ja uni

Pikaopas kestää viikon verran ja kokeiltavia terveysvinkkejä tulee paljon. Jos kokee, että kerralla tulee liikaa informaatiota, voi oppaan vinkit ja haasteet jakaa pidemmälle ajanjaksolle esim. kuukaudelle.

Pikopas on vasta alku tarjoamalleni Personal Training palveluille. Pikopas on kuin "alkuohjeet" valmennusmetodeilleni ja siitä onkin hyvä jatkaa valmennukseen, kun kokee, että tahtoo saada treeneistään ja elämästään enemmän irti.

Valmennuksessani olet valmis tekemään kovaa töitä ja haluat pysyvän terveellisen elämäntavan.

Käy kurkkaamassa valmennuspakettini ja varaa aika ilmaiseen alkukonsultaatioon, kun päätös elämänmuutoksesta on tehty!

Lisätietoa palveluistani täältä:

Much Love

Sara

bottom of page